ACTUACIÓ AL CENTRO DE DIA

El passat dilluns 5 d'agost, els components del Grup Mitja van anar a ballar al Centro de Dia Germans Folch Traver. Un any més Mª Carmen ens ha convidat per anar a ballar davant dels vellets, cosa que per a nosaltres és un plaer.

Als xiquets els fa molta il·lusió ballar davant dels vellets, per a ells es tota una festa. Després de molt dies d'assajos, fan la seua primera demostració de lo que han aprés, és la seua primera representació de l'actuació que després faran el dia del nostre patró Sant Roc. Ho van fer el millor que van saber, encara que sempre és millorable.

Per a nosaltres és gratificant poder pensar que amb la nostra música i ball, els fem passar una vesprada diferent, distreta i alegre, ja que els xiquets sempre on van aporten alegria, i si per un moment són capaços de fer somriure a un vellet, en això ja ens donem per satisfets.

Tant la directora Rosa Mª Lacalle con tota la gent que treballa al Centro ens ha rebut amb les mans obertes, tota la plantilla són molt amable i sempre ens fan molt bon tracte.

En acabar l'actuació, ens van delectar amb brenadet, amb coca, orxata i diferents sucs.

Agraïm molt sincerament l'atenció i amabilitat rebuda i també que un any més hagen comptat amb nosaltres.



No hay comentarios:

Publicar un comentario