ACTUACIÓ DIA DE SANT ROC

Com ja va sent habitual el Grup Infantil, el Mitja i el Juvenil, junt amb els dolçainers i tabaleters han tocat i ballat el dia del nostre patró Sant Roc, el 16 d'agost dins les nostres festes patronals.

Tots els Grups ho van fer molt bé, cal donar-los la enhorabona a cadascú dels grups per la seua actuació i a tot el públic en general per la seua bona acollida, en els seus aplaudiments els xiques i nosaltres ens sentim reconfortats pel sacrifici de tants dies d'assaig, en el que sempre falla alguna cosa i sempre ens toca repetir i repetir, que si les files rectes, que si els braços alts, que si no escolteu la música i no balleu al temps que marca la música, que si aneu massa apresa, que si esta passadeta no la feu bé,... bé per a que dir res més, crec que algun dia se'n deuen anar a casa amb el cap unflat, però és que volem que ballen bé i que el dia de l'actuació els isca millor que millor, que no hi haja cap fallo, i sempre es pateix ja que com tots sabem els xiquets són imprevisibles un dia els pot eixir bé i un altre es poden despistar.

Jo penso que encara que tot es millorable, l'actuació del Dia de Sant Roc va eixir molt lluïda, i quant van ballar el Grup Mitja i el Juvenil junts van fer un pam de goig, els palets amb tres grups van quedar molt bé i  la cadena i dansa, millor que millor. Del Grup Infantil, no cal parlar-ne, els més menuts encara que el ball no el polissen tant, sempre quant ballen fan molta gracia, ja que fan tot el que poden i a més representen el nostre Ball del Pla rodat, en tota la seua plenitud, ballant al voltant dels músics, representant el ball popular que després es ballarà totes les nits de festes d'agost, un bé cultural que tenim i del que tots els covarxins ens hem de sentir molt orgullosos.

ENHORABONA A TOTS MÚSICS I BALLADORS-RES

Aprofito per a fer una petició a totes les balladores, tant les del grup adult com les del mitja i el juvenil, agrairia a totes les balladores, que es feren la bolsseta per a dur els palets, ja que vist des de fora, queda molt mal tindre que repartir els palets a mitat de l'actuació, a més que trenca la continuïtat del ball, es perd molt de temps. Us faig una crida a totes els que encara no el teniu fet.

Per als que ja el teniu, a estes balladores, ara els queda aprendre a traure'ls i a guardar-los amb les faldetes posades, heu de practicar un poc a casa!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario