ACTUACIÓ FESTES D'AGOST

Seguint la tradició, el Grup de Danses junt amb els dolçainers i tabaleters, han ballat i tocat, el dia 15 d'agost, en la festivitat de la nostra patrona la Mare de Deu de l'Assumpció.

Gràcies a la participació de components del Grup Juvenil, s'han pogut fer dos grups, i d'esta manera el Grup a lluit d'allò més.

Com sempre hem mostrat a tots els covarxins i forasters les nostres Danses, i algunes de les passadetes del Ball del Pla que representem en forma lineal.

Donem les gràcies a tot el públic en general perquè un any més ens ha fet una gran acollida

ENHORABONA A TOTS MÚSICS I BALLADORS-RES

Aprofito per a fer una petició a totes les balladores, tant les del grup adult com les del mitja i el juvenil, agrairia a totes les balladores, que es feren la bolsseta per a dur els palets, ja que vist des de fora, queda molt mal tindre que repartir els palets a mitat de l'actuació, a més que trenca la continuïtat del ball, es perd molt de temps. Us faig una crida a totes els que encara no el teniu fet.

Per als que ja el teniu, a estes balladores, ara els queda aprendre a traure'ls i a guardar-los amb les faldetes posades, heu de practicar un poc a casa!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario