IV TROBADA DE DANSES INFANTILS I JUVENILS A LES COVES

El diumenge 12 d'octubre a les 18:00h a la Pista de la Rabaleta es va celebrar la IV Trobada de Danses Infantils i Juvenils a les Coves.

Per quart any consecutiu el Grup de Danses ha organitzat la Trobada de Danses Infantils i Juvenils al nostre poble, els grups convidats van ser el “Grup lo Cirilo” d'Alcalà de Xivert i el Grup de Danses Infantil de Sant Mateu.

Este any per temor a la pluja en lloc de fer l'actuació a la Plaça d'Espanya com fins ara s'havia fet, es va pensar de fer-la a la Pista de la Rabaleta i es ballar damunt d'un escenari que els treballadors de l'Ajuntament ens van muntar per a l'acte.

Les nostres Danses i Ball Pla són com la tradició mana, per a ballar-les al carrer, a la plaça, a més ens podem espaiar i obrir molt més, ja que disposem de més lloc, però a voltes no es pot fer lo que es vol, i va ser una bona idea fer la Trobada a la Pista ja que va ploure.

Estava programat fer un passacarrer com els altres anys eixint des de la Casa la Cultura per anar fins la Pista, però a les 17:00h hora en la que els grups convidats i els nostres grups havien d'estar concentrats per començar el passacarrer va començar a ploure molt fort cosa que va obligar a suspendre la desfilada i es va acudir directament a la Pista.

A l'hora programada va començar l'actuació, en primer lloc ho va fer el nostre poble veí de Sant Mateu, després ho va fer el grup d'Alcalà i per acabar vam ser natros el poble amfitrió, que érem els organitzadors.

En acabar de ballar se'ls va obsequiar a tots els grups en un Diploma d'agraïment per la seua participació i com era d'esperar i ho tenien ben merescut ja hi havien unes taules preparades per a fer un berenadet per a tots els participants.

Jo encara que no vaig poder presenciar l'acte, per fotos i vídeos que van enviar les mamis dels balladors-res vaig poder vore que vam fer una bona actuació, els nostres dos grups van ballar molt bé.

Agraïm molt sincerament als dolçainers i tabaleters la seua participació ja que tindre la música en directe no té preu

ENHORABONA A TOTS ELS MÚSICS I BALLADORS, esperem el proper any poder continuar amb la cinquena trobada




No hay comentarios:

Publicar un comentario